Prezes Anwilu zrezygnował ze stanowiska
08:31, 18.04.2012
Prezes Anwilu zrezygnował ze stanowiska

Remigiusz Paszkiewicz złożył rezygnację z funkcji Prezesa Zarządu spółki ANWIL S.A.

Potwierdziły się wcześniejsze informacje dotyczące rezygnacji ze stanowiska prezesa Zarządu Spółki Anwil, Remigiusza Paszkiewicza.

ZOBACZ TAKŻE: Prezes Zarządu Anwilu S.A. pokieruje PKP PLK?

Rezygnacja została przyjęta przez Radę Nadzorczą, która jednocześnie powołała Pana Krzysztofa Dzubę na stanowisko pełniącego obowiązki Prezesa Zarządu spółki ANWIL S.A.

Obradująca wczoraj Rada Nadzorcza ANWILU S.A. przyjęła rezygnację Pana Remigiusza Paszkiewicza z funkcji Prezesa Zarządu spółki ANWIL S.A. Jednocześnie powierzyła stanowisko pełniącego obowiązki Prezesa Zarządu, Dyrektora Generalnego spółki ANWIL S.A. Panu Krzysztofowi Dzubie, do czasu powołania nowego Prezesa Zarządu.

Pan Krzysztof Dzuba będzie łączył nowe obowiązki z dotychczasową funkcją Dyrektora Finansowego spółki ANWIL S.A.

W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ustawy Kodeks Wyborczy oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny. (Art. 498 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 roku Kodeks Wyborczy, DZ.U. 2011 Nr 421 poz. 112 z późn. zm.)
~ ... / 08:38, 18.04.2012
I bardzo dobrze, krzyż na drogę i żegnamy się już na zawsze! WARSZAWIACY DO WARSZAWY jeszcze został Krzyś i Tomuś do wykruszenia
~ marko / 08:51, 18.04.2012
no to jednak teraz sie zacznie, zwolnienia od czerwca i zobaczymy czy obeicane podwyzki, beda faktycznymi czy ZZ aby ratowac siebie i swoich ulegna i zgodza sie na zwalnianie ludzie z pracy
~ kitka / 17:31, 18.04.2012
Myślę, że załoga jest tak okrojona, że nie ma kogo zwalniać - chyba, że ta praca ma przestać być bezpieczna!
~ historyk / 19:51, 18.04.2012
celulozie też się wydawało, że będzie wieczna...
~ lala / 08:35, 19.04.2012
teraz to z podwyżkami możemy się porzegnać jak powiedział były prezes finansista bedzie się kłócił nawet o 2 zł